Evenimente Popasul Drumetului

Iti organizam evenimentul ca la carte, tu doar simte-te bine!

NUNTI DE VIS

Pentru cel mai important eveniment din viata ta, alesul nu poate fi decat Restaurantul Popasul Drumetului. Nunta de vis isi gaseste aici implinirea reala (300 de locuri), cu o organizare de exceptie si oferte personalizate fiecare poveste de dragoste in parte.

CONTACT Informatii

BOTEZURI FRUMOASE

Venirea pe lume si crestinarea micutului care ti-a transformat viata sunt, fara discutie, momente dintre cele mai frumoase pe care le poti trai alaturi de familie si prieteni. Alege sa le petreci in cel mai frumos mod cu putinta, la Restaurantul Popasul Drumetului.

CONTACT Informatii

BANCHETE CU FAST

Terminarea unei etape scolare si inceperea alteia sunt evenimente marcante pentru fiecare dintre noi. Desparte-te frumos, la Popasul Drumetului, de colegii si profesorii cu care ai impartasit atatea, si cu siguranta va veti da intalnire aici si peste zeci de ani.

CONTACT Informatii

BALURI DE POVESTE

Majoratul, Ziua indragostitilor, sarbatorile primaverii, scoaterea mastilor, toate sunt evenimente care se preteaza la bal. Petrece-l cu fast la Restaurantul Popasul Drumetului si vei pleca prieten si cu cel mai nesuferit camarad. Iar cheful va fi de poveste…

CONTACT Informatii

ZILE DE NASTERE

Au trecut anii, nu si cheful de viata, de petrecere? Sarbatoreste, la orice varsta, copilul din tine cu o distractie pe cinste organizata dupa gustul tau la Restaurantul Popasul Drumetului. Ospitalitatea, servirea ireprosabila, bucataria cu stil si meniul bogat ne recomanda.

CONTACT Informatii

PETRECERI PRIVATE

Atmosfera intima, locatia retrasa, sala incapatoare, ospatari serviabili, muzica buna si mancarea delicioasa de la Restaurantul Popasul Drumetului sunt tot ce ai nevoie pentru o petrecere privata de pomina. Cu asa distractie, ramai vesnic tanar, cu pofta de viata.

CONTACT Informatii

Vrei mai multe informatii?