Rezervari Popasul Drumetului

Rezervari Online - Evenimente | Cazare | Restaurant
Numere Telefon Numere Telefon
Administrator:
Cioarba Vasile – 0745931600
Manager turism:
Cioarba Aurora – 0741276326
Receptie:
Popasul Drumetului – 0756318470
Rezervari Evenimente Rezervari Evenimente
Programeaza-ti din timp evenimentele de anvergura si Restaurantul Popasul Drumetului iti pregateste totul ca la carte. Ca sa fii sigur ca mai prinzi loc in perioadele de varf, fa-ti rezervarea, spune-ne ce-ti doresti si cum vrei sa arate totul, iar noi vom face ca toata lumea sa fie multumita. Avem si sala de conferinte, plus doua terase (pentru 20 de persoane, cea de jos, pentru 30 de persoane, sus)
Rezervari Restaurant Rezervari Restaurant
Intregul restaurant e al tau daca ne spui din timp ca vrei sa organizezi la Popasul Drumetului evenimentele importante din viata ta: nunti (avem sala cu o capacitate de 300 de persoane), botezuri, zile de nastere, baluri, banchete, petreceri private, mese de dupa inmormantare s.s.m.d. Poti rezerva si partial localul, pentru petreceri mai restranse, si te asteptam cu masa intinsa si cu zambetul pe buze.
Camere Popasul Drumetului Camere Popasul Drumetului
Zece camere, cu cate doua si trei locuri, utilate cu aer conditionat si incalzire centrala, televiziune prin satelit si internet WIFI, minibar si cabina de dus, sunt gata sa te primeasca la preturi accesibile in confortul de la Popasul Drumetului. Contacteaza-ne pentru rezervare si te vom astepta cu proverbiala bucurie a primirii de oaspeti si, eventual, cu o masa calda, intr-un spatiu modern si primitor.
Localizare Localizare
DN 17, KM 28 + 280 M
Beclean, Jud. Bistrita-Nasaud
Formular rezervari camere Popasul Drumetului Formular rezervari camere Popasul Drumetului
Cantactati-ne
Nume
Prenume