Restaurant Popasul Drumetului

Atat bucaria traditionala romaneasca cat si bucataria internationala

MANCARE BUNA

Daca dragostea trece prin stomac, relatia cu restaurantul tau preferat n-are cum face exceptie de la regula. Popasul Drumetului iti face mancare buna ca sa nu te grabesti acasa. Si sa revii cat mai curand.

LOCALIZARE Informatii

CAFEA AROMATA

La Restaurantul Popasul Drumetului, cafeaua care te trezeste dimineata si care te energizeaza pe parcursul intregii zile are o savoare aparte. Gusta din multitudinea de sortimente aromate!

LOCALIZARE Informatii

COCKTAIL FRESH

Un amestec perfect de bauturi alcoolice sau racoritoare, dupa situatie si preferinta, iti face ziua mai buna. Coktail-urile de la Popasul Drumetului sunt create dupa retete speciale. Bea fabulos! Savureaza-le!

LOCALIZARE Informatii

BERE RECE

Berea rece intr-o ambianta calda cum e cea de la Popasul Drumetului poate fi tot ce ai nevoie intr-o zi caniculara de vara, dupa munca sau seara, la un pahar de vorba cu prietenii, Aici esti in forma maxima.

LOCALIZARE Informatii

SUC RACORITOR

Revitalizeaza-te la Popasul Drumetului cu un suc racoritor de fructe, a carui savoare iti incanta efectiv papilele gustative si te energizeaza pentru intreaga zi. Stinge-ti setea dupa o mancare delicioasa, aici!

LOCALIZARE Informatii

Hai la noi!